Menu
Van Hotel-Restaurant 't Streefkerkse huis
Menu
Bekijk de menukaart door hem te downloaden via onderstaande knop.
MENU
van de chef
Gemarineerde verse zalm met bloemkool, komkommer, citrus en mosterdsorbet
Paté van wild met zuurkool mousse, spekkoek, kweepeer, kroket van wildzwijn procureur en lever
Gebakken duif met knolselderij, uiengelei, enoki en bloedworst
Courgette soep met huis gerookte zalm en brie
Rogvleugel met citroenrisotto, venkel, gefrituurde kappertjes en kalamansi botersaus
Gebakken wilde eend met geglaceerde aardpeer, bosui, rabarber en eendenjus
Red velvet cake, yoghurt mousse, bosvruchten, pistache spongecake, bosvruchten marshmallow, stoofperen ijs.
5- gangen Zalm/ Paté/ Courgette/ Eend/ Bosvrucht € 62,50
6- gangen Zalm/ Paté/ Duif/ Courgette/ Eend/ Bosvrucht € 67,50
7 – gangen Zalm/ Paté/ Duif/ Courgette/ Rog/ Eend/ Bosvrucht € 72,50
Menu
’t Streefkerkse huis
Twee bereidingen van tonijn met wasabi, panna cotta, sushi en ponzu
Tartaar van gebraden runderhaas, dragon mayo, anijschampignons, piccalilly sorbet
Gebakken coquille, pompoencrème, gemarineerd buikspek, beukenzwam en pompoen salade
Aardpeersoep met truffel, beenham en bleekselderij
Zeebaars met gewokte oosterse groentemix en dashi-limoen saus
Gebakken ree biefstuk met hertensucade, pancetta, schorseneer, stoofpeer en paddenstoelen
Creatie van pure chocolademousse, banaan, flensjes, chocoladehazelnoot crème en vanille-tonkabonen ijs
5- gangen Tonijn/ Rund/ Aardpeer/ Hert/ Chocolade € 62,50
6- gangen Tonijn/ Rund/ Coquille/ Aardpeer/ Hert/ Chocolade € 67,50
7 – gangen Tonijn/ Rund/ Coquille/ Aardpeer/ Zeebaars/ Hert/ Chocolade € 72,50