Afhaalmenu 13 mei – 26 mei

alle dagen van de week.

 

ZALM – Carpaccio van gemarineerde zalm met gerookte schelvis, bloemkool, Hollandse garnalen, avocado en citruskaviaar

KALF – Tartaar van kalf met makreelmayonaise, kikkererwten, gelakte Kingfish, augurk, maïs en aardappelkaantjes

*****

ASPERGESOEP  – Crème soepje van witte asperge met beenham, witte en groene asperge

*****

DORADE – gebakken doradefilet met gemarineerde scampi, voorjaarsgroenten en kreeftensaus

EEND  – Gebakken eendenborst met sinaasappelsaus en voorjaarsgroenten

*****

GROENE APPEL – Creatie van groene appel met witte chocolade, citroengras, kalamansi, amandel en Griekse yoghurt

KAAS –  Assortiment kazen van  ”Erik Murre Fromagerie” met eigen gemaakt kletzenbrood en abrikoos- sjalotcompôte

 

Alle menu’s worden geserveerd met ons eigen gemaakte brood, tapenade en boter.

Soep en hoofdgerecht dienen zelf opgewarmd te worden aan de hand van de bijgeleverde beschrijving

 3 –gangen Soep/ Hoofdgerecht/Nagerecht € 35,–

3- gangen Voorgerecht/ Hoofdgerecht/Nagerecht € 37,50

4- gangen Voorgerecht/ Soep/ Hoofdgerecht/Nagerecht € 42,50

 

 

Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie- voedselintolerantie.

Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten

 

De gerechten op onze menukaart kunnen producten bevatten die niet op onze menukaart vermeld staan.

In onze keuken werken we o.a. met gluten, lactose, selderij, eiwit, sesam, noten,

pijnboompitten, vis, schaal en schelpdieren, soja, mosterd en lupine