VOORGERECHT

BOERDERIJ HOEN – Ballontine van boerderij hoen met zwezerik, pompoensorbet, zwarte bonencrème  en spekkoek

OSSENHAAS – Combinatie van tataki en steaktartaar met gepocheerde eidooier, ouwe kaascrème,  gedroogde tomaatjes, zwarte olijf en dragonmayonaise

PALING – Gerookte paling met komkommer, geitenkaas, jalopeño, quinoa, zeewier en groene gazpacho

LANGOUSTINE – Licht gerookte  harderfilet  met avocado, mierikswortel crème, gebrande langoustine, parelgort, haringkaviaar en citrus

ZALM – Dungesneden in rode biet gemarineerde zalm en een tartaar van verse zalm met sesamzaad

wasabi pannacotta, tzatzikischuim, grijze garnaaltjes en gemarineerde komkommer

VIJGEN – Gepocheerde vijgen met Kornblomst-crème, groene asperge, zwarte linzen, truffel  en aceto

AARDPEERSOEP – Soepje van aardpeer met bleekselderij, beenham en truffel

MOSSELSOEP – Soepje van Zeeuwse mosselen en saffraan

 

HOOFDGERECHTEN

SUKADE – Twee bereidingen van sukade, gebakken en gestoofd met een saus van groene pepertjes

PARELHOEN – gebakken parelhoen suprème met truffel en een saus van gerookte knoflook

EEND – Gebakken eendenborstfilet met een saus van oude port en sinaasappel

SCHOLFILET – gebakken scholfilet met gamba’s en een saus van doperwten en gerookte paling

GRIETFILET – Gebakken grietfilet met buikspek en een schuim van zeekraal en knoflookschuim

ROODBAARS – gegrilde roodbaarsfilet met hollandse garnaaltjes en limoen hollandaise

RODE BIET – in de oven gebakken rode biet met bladerdeeg, rucola en truffelroomsaus

DESSERT

AARDBEIEN – Creatie van aardbeien yoghurt, witte chocolade, mascarpone, gecondenseerde melk sangria en aardbeiencouli 

MANGO – Mousse van kokos met verse mango, passievrucht,  kalamansi en mangocouli

DAME BLANCHE STREEFKERKSE HUIS– Vanille parfait met gecondenseerde melk ijs, warme chocolade saus, chocolade krokant , sponscake en mascarpone crème

KAAS –  Assortiment kazen van ”Erik Murre Fromagerie” met eigen gemaakt kletzenbrood en abrikozen-sjalotcompôte

 

DRIE GANGEN KEUZE MENU

VOORGERECHT, HOOFDGERECHT, NAGERECHT € 45,–

 7-GANGEN AMUSEMENU € 62,50

5- gangen menu à la chef € 52,50               6- gangen menu à la chef € 57,50
7 –gangen menu à la chef € 64,50

Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie- voedselintolerantie.

Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten

 

De gerechten op onze menukaart kunnen producten bevatten die niet op onze menukaart vermeld staan.

In onze keuken werken we o.a. met gluten, lactose, selderij, eiwit, sesam, noten,

pijnboompitten, vis, schaal en schelpdieren, soja, mosterd en lupine