VOORGERECHTEN

 

Huisgerookte Zalm
met langoustine, citrus, bloemkool- saffraancrème en avocado

Tonijn
tataki van verse Yellowtail tonijn met gestoomde makreel, soja marshmallow, limoenhangop, ponzukaviaar, scampi en wasabi
Poldergans
twee bereidingen van wilde poldergans met kweepeer, oude port, brioche met eendenlever en boerenkool
Oester en harder
tartaar van oester met een parel van passievrucht, appelschuim, tempura van oester en een rillette van harder

Zwijnpaté en zwezerik
met zwarte linzen, geglaceerde zwezerik, stoofpeer en zuurkool

Pompoen
rettichpannekoekjes, zoet- zure kastanje champignons, en een cremeux van knolselderij
 


SOEPEN

 

Aardpeersoep
soepje van aardpeer met truffel, beenham en bleekselderij
Wildbouillon
krachtige wildbouillon met bosui en ravioli gevuld met eendenlever 


HOOFDGERECHTEN

 

Ossenhaas
gebakken ossenhaas met een saus van blauwe schimmelkaas

Wilde eendenborst
gebakken eendenborst met het gekonfijte boutje, een saus van specerijen en port, bramensiroop en wintergroenten

Reebiefstuk

Gebakken reemedaillons met een bitterbal van ree rendang en wintergroenten
Rode poon
op rozevall aardappel gebakken rode poonfilet met krokante scampi en noilly pratsaus
Corvina
gebakken corvinafilet met een panade van pesto en japans broodkruim en tomaten anti-boise

Risotto
truffelrisotto met seizoensgroenten, p
addenstoelen en een gepocheerd eitje 


NAGERECHTEN

 

Pure chocolade
lopend taartje van pure chocolade met een sorbet van mandarijn en pistachespons
Vijgen
taartje van verse vijgen met hazelnootmousse, gemarineerde vijgen, amarettoijs en gesuiikerde nootjes
Assortiment van onze kazen

 

Drie-gangen keuzemenu voorgerecht, hoofdgerecht en dessert € 42,50
5- gangen menu à la chef € 49,50
6- gangen menu à la chef € 57,50
7 –gangen menu chef € 62,50
 Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie – voedselintolerantie.
Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.