Voorgerechten € 14,50
Reepaté en zwezerik – zwarte linzen, pompoen, stoofpeer, zuurkool
Ossenhaas – tataki, krokante ui, aceto, tomaat, pecorino
Coquilles – avocado, hazelnoot, bloemkool, citrus
Pijlinktvis en kreeft – „Opperdoezer“, doperwten, kreeft, kropsla
Rode biet en Buratta – rucolaschuim, groene asperge, truffel

Soep € 7,50
Aardpeer – Selderij, truffel, beenham

Hoofdgerechten € 24,50
Wilde eendenborst – stoofpeer en morillesaus
Hertenbiefstuk – wintergroenten, knolselderij puree , specerijensaus
Gegrilde kalfsentrecôte – pompoencrème, bearnaise saus
Rode poon – scampi, schaaldierenschuim
Gebakken grietfilet – buikspek en knoflookschuim
Kabeljauw filet – ouwe kaas, hazelnoot en een citrushollandaise saus
Vegetarische risotto – truffel, paddenstoelen, gepocheerd eitje

Nagerechten € 8,50
Taartje van verse vijgen – Hazelnoot, Amaretto ijs, gesuikerde nootjes
Creatie van koffie en chocolade – karamel, Ambrésabayon, pure chocolade parfait
Duet van bosvruchten en champagne – bramen, citruscrumble, bosvruchtensorbet
Assortiment van onze kazen

Probeert u bij deze heerlijke desserts eens een perfect glaasje
Muscat de Rivesaltes Contrôlée per glas € 6,50

Driegangenkeuzemenu Voorgerecht, Hoofdgerecht en Dessert € 39,50
5- gangen menu à la chef € 49,50
6- gangen menu à la chef € 52,50
7 –gangen amusemenu € 57,50

Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie – voedselintolerantie.
Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.
Voor een overzicht met alle aanwezige allergenen per gerecht kunt u informatie vragen bij onze bedieningsmedewerkers.
Wij kunnen desgewenst de gerechten aanpassen aan uw allergieën of intolerantie.