VOORGERECHT

SCHEERMES

Verse mesheften, gevuld met Hollandse garnalen, gerookte forelmousse, wortelcremeux, komkommer en zeekraal,  scheermesbouillon

DUIF EN ZWEZERIK  

Salade van rode biet met gerookte duivenborst, zwezerik, portgel, groene appel, pastinaak en zwarte linzen

KREEFT EN PALING

Ballontine van kreeft met gerookte paling, avocadosorbet, makreelgelei, aioli, inktvismayo, venkelcompote en citrus

KALF EN TONIJN

Kalfstartaar met rauwe tonijn, mayonaise van gestoomde makreel, gemarineerde groentes, Little gem en kappertjes.

VIJGEN  

Creatie van gepocheerde vijgen met een crème van Kornblomstkaas, pecannoten, groene asperge, couscoussalade en burattakaas, bleekselderij

 

SOEPEN

AARDPEERSOEP

Soepje van aardpeer met bleekselderij, beenham en truffel

 

HOOFDGERECHTEN

PARELHOEN

 Parelhoensuprême met truffel, knolselderij en een saus van gerookte knoflook

OSSENHAAS 

Gepocheerde ossenhaas met een saus van port en groene pepertjes

 

SUKADE

Twee bereidingen van sukade met structuren van wortel, ui en aardappel met bearnaisesaus

DORADE FILET 

Gebakken dorade filet met gamba’s en een bouillon van gebrande prei

 

TARBOT

Combinatie van gebakken tarbot met een ravioli van kalfswang en morilleschuim

 

ROGVLEUGEL

Gebakken rogvleugel met een schuim van vadouvan en pompoenstructuren

BLOEMKOOL

Gebakken bloemkoolburger met een mousseline van gefermenteerde sojaboon, zomergroenten en hazelnoot

DESSERT

KOFFIE

Butterscotschmousse  met een crème brulee van zeeuwse babbelaar, koffieparfait, gezoute karamel, koffiesponcake.

 

LIMOEN

Taartje van limoen  met witte chocolade mousse, limoensorbet, mandarijnen gel, bloedsinaasappel kogel , witte chocolade bros en passievruchten lint

DESSERT  ‘T STREEFKERKSE HUIS

een eigen creatie van onze desserts

KAAS

Assortiment kazen van Erik Murre Fromagerie met eigen gemaakt kletzenbrood en abrikozen-sjalotcompôte

 

DRIE GANGEN KEUZE MENU

VOORGERECHT, HOOFDGERECHT, NAGERECHT € 42,50

 

5- Gangen Menu à la chef € 49,50
6- Gangen Menu à la chef € 57,50
7 –Gangen Menu à la chef € 64,50
7- Gangen Amusemenu, Kleine Gerechten van onze menukaart € 59,50

 

Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie- voedselintolerantie.

Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten

 

De gerechten op onze menukaart kunnen producten bevatten die niet op onze menukaart vermeld staan.

In onze keuken werken we o.a. met gluten, lactose, selderij, eiwit, sesam, noten,

pijnboompitten, vis, schaal en schelpdieren, soja, mosterd en lupine