“25 JAAR MENU”
Hamachi van Kingfish met doperwt, galapeño, wilde rijst, groene appel, komkommer, en kalamansi
*****
Gerookte eendenborst met rode kool, zwarte linzen, eendenlever, mangocompote, rilette van eendenbout
*****
Risotto van groene asperge met gebakken gamba
*****
Rijkelijk gevulde schaaldieren bouillon met kreeft, gebakken vis en Zeeuwse mosselen
*****
Gebakken zeebaarsfilet met zeekraal, witte asperges, doperwten en saffraan saus
*****
Rouleau van lamsschouder met noten en e en saus van gekaramelliseerde sjalot en thijm
*****
Panna cotta van perzik met limoencrème, mandarijn, limoensorbet en witte chocolade
voorgerechten
KINGFISH – Hamachi van Kingfish met doperwt, galapeño, wilde rijst, groene appel, komkommer, en kalamansi
EEND – Gerookte eendenborst met rode kool, zwarte linzen, eendenlever, mangocompote, rilette van eendenbout
GAMBA – Risotto van groene asperge met gebakken gamba
TONIJN – Geschroeide tonijn met kreeftensalade, tonijntartaar, veldsla crème, gerookte snoekbaarsmousse en zeewier crumble
KALF – Gebakken kalfszwezerik met een terrine van kalfstong en appel, zwarte bonen crème, Zeeuws spek, groene asperge en rode biet
RODE KOOL – Verschillende bereidingen van rode kool met couscoussalade, hazelnoot, roomkaas en paddenstoelen
SCHAALDIERBOUILLON – Rijkelijk gevulde schaaldieren bouillon met kreeft, gebakken vis en Zeeuwse mosselen
AARDPEER – Aardpeersoep met bleekselderij, truffel en beenham
Hoofdgerechten
ZEEBAARS – Gebakken wilde zeebaarsfilet met zeekraal, witte asperges, doperwten en saffraan saus
LAM – Rouleau van lamsschouder met noten en e en saus van gekaramelliseerde sjalot en thijm
SCHOL – Ballontine van schol en gamba met lamsoren, doperwten, witte asperges en een beurre blanc van mosselvocht
RUND – Gebakken tournedos met gekonfijte aardappel, groene asperge en een saus van blauwe schimmelkaas
Desserts
CHOCOLADE – Pure chocolade dessert met pecannoot, kahlua, chocolade crumble, panna cotta en baileys
PERZIK – Panna cotta van perzik met limoencrème, mandarijn, limoensorbet en witte chocolade
KAAS – Selectie van verschillende kazen van “Erik Murre” Fromagerie met kletsenbrood en vruchten compote
Drie-gangen keuzemenu
Voorgerecht, Hoofdgerecht en Nagerecht € 53,50
5- gangen menu 25 JAAR € 58,50 6- gangen menu 25 JAAR € 66,–
7 –gangen menu 25 JAAR € 70,–