VOORGERECHTEN

 

Krab en Oester
Combinatie van Oester en verse Noordzeekrab met Hollandse garnaaltjes, limoenmayonaise en Zeekraalcrème

Hollandse Nieuwe
Salade van aardappel met rode biet, hangop, gegrilde Little Gem, aardappelschuim en frisse appel
Gerookte Rib-eye
met een kroketje van kalfszwezerik, zwarte linzen, groene asperge, rode port en aardpeercrème
Langoustine
Rauwe tartaar van langoustine met coquilles, avocado, kropsla en forelmousse
Eendenborst
gerookte eendenborst met een rilette van geplukte bout, eendenleversorbet, sinaasappelcompote, oude port en pastinaak

Kalfsvlees
Dungesneden kalfsvlees met een crème van tonijn, augurk, kappertjes en groene asperge


SOEPEN

 

Venkelsoep
Soepje van  venkel, dragon en pernod met Hollandse garnaaltjes en gerookte paling

Schaaldierenbouillon
rijkelijk gevulde bouillon van schaaldieren


HOOFDGERECHTEN

 

Ossenhaas
gebakken ossenhaas met een saus van blauwe schimmelkaas

Sukade
Twee bereidingen van Sukade, gestoofd en gebakken met zomerse groenten

Bavette

Gebakken bavette met rode wijnsjalotjes en een saus van gefermenteerde knoflook
Scholfielt
Gepocheerde scholrolletjes met zeekraal, lamsoor en een saus van Noilly prat en inktvispasta
Zeebaars
gebakken Zeebaarsfilet met gebakken gamba en limoenhollandaise

Risotto
Truffel risotto met seizoensgroenten, p
addenstoelen en een gepocheerd eitje 


NAGERECHTEN

 

Zoete Zeeuwse Kersen
creatie van Zeeuwse kersen met limoenhangop, kersencremeux, vlierbloesem-kersensorbet en Dulce de Leche crème
Perzik
Amandelroom ijs met gepocheerde perzik, witte chocolade saus, citroenganache en witte chocolade poeder
Assortiment van onze kazen

 

Drie-gangen keuzemenu voorgerecht, hoofdgerecht en dessert € 42,50
5- gangen menu à la chef € 49,50
6- gangen menu à la chef € 57,50
7 –gangen menu chef € 64,50
7 – Gangen Amusemenu. Voor degene die niet kan kiezen € 59,50

 

 Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie – voedsel intolerantie.
Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.