VOORGERECHTEN

 

Zalm
drie bereidingen van zalm met tzatzikimousse doperwtencrème, gerookte paling, komkommer en yuzu

Coquilles
dun gesneden gerookte coquilles met krab, wortel, tongscharmousse, kropsla en citrus
Piepkuiken
ballontine van piepkuiken met gebakken eendenlever huisgemaakte spekkoek, perzik en groene asperge
Kreeft en pijlinktvis
creatie van “opperdoezer” met kreeft, doperwten, gerookte forel en pijlinktvis

Picahna
licht gerookt staartstuk met truffelmayonaise, Zeeuwse kaas en pesto

Bloemkool en kikkererwten
loempiaatje van gebakken bloemkool met kikkererwten, choggiabiet en romanesco couscous
 


SOEPEN/ WARM TUSSENGERECHT

 

Argentijnse wilde gamba’s
Gebrande wilde gamba’s met buikspek van de bbq, pompoen en knoflookschuim
Tomatenbouillon
met Hollandse garnaaltjes, kreeft en zeekraal
 


HOOFDGERECHTEN

 

Ossenhaas
gebakken ossenhaas met een saus van blauwe schimmelkaas

Eendenborst
gebakken eendenborst met sinaasappelsaus en een blanquette van gekonfijte eendenbout

Kalfshaas en kalfsnek

combinatie van kalfshaas en gebakken kalfsnek  met rode uiencompôte en portsaus
Dorade
gebakken doradefilet met krokante gamba’s en citrussabayon
Schol
gebakken scholfilet met coquille en een saus van kreeft en citroengras

Risotto
truffelrisotto met seizoensgroenten, p
addenstoelen en een gepocheerd eitje 


NAGERECHTEN

 

“Tropisch dessert”
parfait van mango en lychee met passievrucht, flexibele pure chocolade en limoenhangop
Wilde Duinbramen
gemarineerde duinbramen met bramen panna cotta, hongopsorbet, basilikon en witte chocolade
Assortiment van onze kazen

 

Drie-gangen keuzemenu voorgerecht, hoofdgerecht en dessert € 39,50
5- gangen menu à la chef € 49,50
6- gangen menu à la chef € 57,50
7 –gangen menu chef € 62,50
 Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie – voedselintolerantie.
Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.