VOORGERECHTEN

 

Zalmforel
Gemarineerde en gerookt zalmforel, zoet-zure komkommer, avocado, citruskaviaar en gamba

Coquilles
Gebakken coquille met een flan van doperwten, buikspek, yoghurt, yuzu granité grijze garnaaltjes en bundelzwammetje
Tonijn
Tartaar van verse tonijn met geschroeide langoustine, gerookte palinggelei en een vinaigrette van wei en groene kruiden, Quinoasalade en schelvismousse
Patrijs
Ballontine van rood poot patrijs met eendenlever, zwezerik, gerookte bietencreme, parelcouscous, zoet-zure witlof en aceto
Reepaté
Paté van ree en hertenwang met een bitterbal van boerenkool, crème van artisjokkenharten, eekhoorntjesbrood en gemarineerde vijg

Houtduif
Op het karkas gebakken houtduif met cranberry’s,  mini witlof, rodekoolflan en bloedworst 


SOEPEN

Soepje van aardpeer
Soepje van  aardpeer met buikspek, truffel, paddestoelen, zuurkool en hazelnoot

Pompoensoep
Soepje van pompoen met kokos en cashewnoten


HOOFDGERECHTEN

 

Ossenhaas
Gebakken ossenhaas met een saus van blauwe schimmelkaas

Ree
Combinatie van reemedaillon en reestoof met “Peekluts”

Kalf

Combinatie van kalfsentrecote en kalfswang met pastinaak, zoete aardappel en een jus van kalfswang
Griet
In bietensap gemarineerde grietfilet met snijbiet, aardappelmousseline, choggiabiet en tapiocakrokant
Carvinafilet
Gebakken Corvinafilet met kreeftenravioli en een schuim van schaaldieren

Risotto
Truffel risotto met seizoensgroenten, p
addenstoelen en een gepocheerd eitje 


NAGERECHTEN

 

Peer en vanille
Taartje van peer met vanille roomijs, amandel en mascarpone
Hazelnoot en Karamel
Roomijs van Dulce de Leche met een mousse van hazelnoot, pure chocolade parfait, karamel en hazelnootsponscake

Assortiment van onze kazen

 

Drie-gangen keuzemenu voorgerecht, hoofdgerecht en dessert € 42,50
5- gangen menu à la chef € 49,50
6- gangen menu à la chef € 57,50
7 –gangen menu chef € 64,50
7 – Gangen Amusemenu Voor degene die niet kan kiezen € 59,50

 

 Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie – voedsel intolerantie.
Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.