VOORGERECHT

WILDPATÉ – Paté van wild met gemarineerde rode kool,  appel, oude port, gerookte spek en spruitjes

DUIF – Gebakken duivenborst filet met  schorseneren, truffel aardappel, appelstroop en geconfijte duivenboutje

VIJGEN – Gemarineerde vijgen met pecannoten, kornblomstcrème ( Deens blauwschimmelkaas), zwarte linzen, acetogel en rode biet

OSSENHAAS – Combinatie steak tartaar en tataki met een crème van oude kaas, zwarte olijven, aceto, kikkererwtencrème, gedroogde tomaatjes en aardappelkaantjes

TONIJN – gemarineerde tonijn en tartaar, gebrande langoustine, doperwten, wasabi, sesam, couscoussalade en limoenschuim

ZALM – Combinatie van gemarineerde zalm en paling met wortelcremeux, krab, gefrituurde Zeeuwse oester, kropslacrème en haringkaviaar

LANGOUSTINE – Langoustine bouillon, garnaaltjes, Zeeuwse mosselen, kokkeltjes en kreeften ravioli

AARDPEERSOEP – Soepje van aardpeer met bleekselderij, beenham en truffel

HOOFDGERECHTEN

 REE – Twee bereidingen van ree, gebakken medaillon en stoof met winterse groenten en stoofsaus

EEND – Gebakken wilde eendenborst met paddenstoelen, bramen en wintergroenten

OSSENHAAS  –  Gepocheerde ossenhaas tournedos met oude port en groene pepertjes

TARBOT – Gebakken tarbotfilet met een ravioli van kalfswang en een saus van morille

DORADE – Gebakken dorade filet met gamba’s en een schuim van venkel en strandkrabben

KABELJAUW – Gebakken kabeljauwfilet onder een panade van groene kruiden met noilly prat saus

RODE BIET – in de oven gebakken rode biet met bladerdeeg, rucola en truffelroomsaus

DESSERT

PURE CHOCOLADE  – Warm chocolade  taartje met hazelnootmousse, bananenijs en gekarameliseerde banaan

DAME BLANCHE STREEFKERKSE HUIS– Vanille parfait met gecondenseerde melk ijs, warme chocolade saus, chocolade krokant , sponscake en mascarpone crème

MANGO – Mousse van kokos met verse mango, passievrucht,  kalamansi en mangocouli

KAAS –  Assortiment kazen van ”Erik Murre Fromagerie” met eigen gemaakt kletzenbrood en abrikozen-sjalotcompôte

 

DRIE GANGEN KEUZE MENU

VOORGERECHT, HOOFDGERECHT, NAGERECHT € 45,–

 7-GANGEN AMUSEMENU € 62,50

5- gangen menu à la chef € 52,50               6- gangen menu à la chef € 57,50
7 –gangen menu à la chef € 64,50

Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie- voedselintolerantie.

Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten

 

De gerechten op onze menukaart kunnen producten bevatten die niet op onze menukaart vermeld staan.

In onze keuken werken we o.a. met gluten, lactose, selderij, eiwit, sesam, noten,

pijnboompitten, vis, schaal en schelpdieren, soja, mosterd en lupine