VOORGERECHTEN

 

Zwaardvis
drie bereidingen van zwaardvis met kropsla, yuzu, komkommer, wilde gamba en avocado

Kalfsmuis
dun gesneden kalfsmuis met cornichons, crème van tonijn, olijven en zwarte knoflookmayonaise
Eendenborst
gerookte eendenborst met eendenlever, gemarineerde perzik, gekonfijte eendenbout en oude port
Zeebaars
combinatie van zeebaars tartaar en langzaam gegaarde zeebaars met structuren van tomaat

Zalmforel
licht gerookte zalmforel met avocado, gerookte paling, scampi, haaienbuik en citrus

Ossenhaas
tartaar van ossenhaas met piccalilly ijs, gebakken kwartel ei, krokante ui en zwarte olijven
 


SOEPEN

 

Aardpeersoep
soepje van aardpeer met bleekselderij, truffel en beenham

Schaaldierenbouillon
met Hollandse garnaaltjes, kreeft en zeekraal
 


HOOFDGERECHTEN

 

Ossenhaas
gebakken ossenhaas met een saus van blauwe schimmelkaas

Bavette
gebakken bavette met buikspek van de bbq en een bearnaise saus
Zeewolf
gebakken zeewolffilet met serranoham en een saus van citrus en noilly prat
Roodbaars
gebakken roodbaarsfilet met een loempia van kreeft en een schuim van knoflook

Risotto
truffelrisotto met seizoensgroenten, p
addenstoelen en een gepocheerd eitje 


NAGERECHTEN

 

“Tropisch dessert”
parfait van mango en lychee met passievrucht, flexibele pure chocolade en limoenhangop
Tiramisu en kers
taartje van tiramisu met gemarineerde kers, pistache spons en kersensorbet
Assortiment van onze kazen

 

Drie-gangen keuzemenu voorgerecht, hoofdgerecht en dessert € 39,50
5- gangen menu à la chef € 49,50
6- gangen menu à la chef € 57,50
7 –gangen menu chef € 62,50
 Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie – voedselintolerantie.
Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.