VOORGERECHT

ZEEBAARS – Tartaar van verse zeebaars met komkommer, bulgur, avocado, gerookte paling, kroepoek, hangop en waterkers

OESTERS – Drie bereidingen van Zeeuwse oesters

BUFFELENTRECOTE – Dungesneden gerookte buffelentrecote met groene currymayo, Thaise dressing, gemarineerd groentes  en  krokante uitjes

MAKREEL – Ceviche van verse makreel, green meat radijs, yuzu espuma, gerookte paling, komkommer en Hollandse garnalen

COQUILLE EN TONIJN – Carpaccio van gerookte coquille met een tartaar van verse tonijn, gemarineerde zalm, avocado, citrus, komkommer en doperwt

LEVER EN PROCUREUR – Terrine van lever en procureur met ossenhaas, maïs, aceto, kikkererwt en groene asperge

AARDPEERSOEP – Soepje van aardpeer met bleekselderij, beenham en truffel

ASPERGE – Romige aspergesoep met beenham,witte en groene asperge

  

HOOFDGERECHTEN

EEND – Gebakken Eendenborst met voorjaarsgroenten  en sinaasappelsaus

LAM – Combinatie van  lamsracks en lamsrump met een saus van zoethout en appelstroop

BAVETTE – gebakken grain fed bavette met een saus van blauwe schimmelkaas.

SCHELVIS – Gebakken Schelvisfilet met een ravioli van kreeft en kreeftensaus

DORADEFILET – Gebakken doradefilet met gamba ,  voorjaarsgroenten en noilly prat saus

ZEEDUIVEL – Kort gebakken gekonfijte zeeduivel met zeekraal en knoflook- spinazie schuim.

BLOEMKOOL – Gebakken bloemkoolburger met een mousseline van gefermenteerde sojaboon, zomergroenten en hazelnoot

DESSERT

CHOCOLADE– diverse structuren van pure chocolade met koffie sorbet, pistache, babbelaar en Irish-coffeeschuim

GROENE APPEL – Creatie van groene appel met  citroengras, kalamansi, amandel en Griekse yoghurt

WITTE CHOCOLADE EN CITRUS – witte chocolade met mango, bloedsinaasappel, abrikoos, passievrucht, yoghurt en witte chocolade ganache

KAAS –  Assortiment kazen van ”Erik Murre Fromagerie” met eigen gemaakt kletzenbrood en abrikozen-sjalotcompôte

 

DRIE GANGEN KEUZE MENU

VOORGERECHT, HOOFDGERECHT, NAGERECHT € 45,–

 7-GANGEN AMUSEMENU € 62,50

5- gangen menu à la chef € 52,50               6- gangen menu à la chef € 57,50
7 –gangen menu à la chef € 64,50

Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie- voedselintolerantie.

Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten

 

De gerechten op onze menukaart kunnen producten bevatten die niet op onze menukaart vermeld staan.

In onze keuken werken we o.a. met gluten, lactose, selderij, eiwit, sesam, noten,

pijnboompitten, vis, schaal en schelpdieren, soja, mosterd en lupine