VOORGERECHTEN

KINGFISH – Gebrande Kingfish met Hollandse garnaaltjes, avocado, wasabi en yuzu gel

GEROOKTE VIS – Cannelloni van gerookte vis met structuren van wortel, gerookte paling, kreeft, limoen, crèmefraiche en haringkaviaar

COQUILLE  – Gebakken coquille met pompoen, langzaam gegaard buikspek, salat pea en  beukenzwammetjes

DUIF – Langzaam gegaarde duivenborst met een crème van zuurkool, eendenlever, spekkoek, oude portkaviaar en spruitjes

WILDPATÉ – Paté van wild met pastinaak, cranberry, bitterbal van zwezerik, gerookte bietencrème en Zeeuwse vlegel

VIJGEN – Gepocheerde vijgen met blauwader-kaas, gebakken geitenkaas, zwarte linzen, ganda ham, truffel en rucola

AARDPEER –Aardpeersoep met bleekselderij, truffel en gegrilde beenham

BOUILLABAISE – Rijkelijk gevulde Zeeuwse bouillabaisse met grijze garnaaltjes, mosselen en kokkels

 

HOOFDGERECHTEN

CORVINA – Gebakken corvinafilet met een saus van knoflook en spinazie en gebakken gamba

ZEEWOLF – Gebakken zeewolf met paksoi een schuim van schaaldieren en kreeft

TARBOT – Gebakken tarbotfilet met een ravioli van kalfswang en een saus van morille

REE – Gebakken ree medaillon met stoof, winter groenten en een saus van rode port en specerijen

EEND – Gebakken wilde eendenborst met sinaasappel, winter groenten en knolselderij

SUKADE -Twee bereidingen van sukade, gestoofd en gebakken met winter groenten

RODE BIET -Rode biet “en croûte” met paddenstoelen, truffelsaus, brie en rucola

DESSERTS

TROPISCH FRUIT –  Creatie van yoghurt  met passievrucht, mango, mandarijn en witte chocolade met mandarijn sorbet  en limoenganache

CHEESECAKE  – Taartje van cheese cake met rood fruit, melkchocolade, frambozenmousse, en aardbeien cheese cake ijs.

PURE CHOCOLADE – Flexibele pure chocolade met hazelnootsorbet, diverse structuren van chocolade, amandelmousse en  karamel.

KAAS – Selectie van verschillende kazen van “Erik Murre” Fromagerie met kletsenbrood en vruchten compote en gemarineerde vijgen

Drie-gangen keuzemenu

 Voorgerecht, Hoofdgerecht en Nagerecht € 49,50

5- gangen menu à la chef € 53,50              6- gangen menu à la chef € 59,50
7 –gangen menu à la chef € 67,50

7 – gangen Amusemenu, kleine gerechten van onze menu kaart € 67,50

Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie – voedselintolerantie.

Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten

 

De gerechten op onze menukaart kunnen producten bevatten die niet op onze menukaart vermeld staan.

In onze keuken werken we o.a. met gluten, lactose, selderij, eiwit, sesam, noten,

pijnboompitten, vis, schaal en schelpdieren, soja, mosterd en lupine