VOORGERECHTEN
KREEFT – Mousse van kreeft met kropslacrème, Hollandse garnalen, gemarineerde kreeft, citrus, komkommer en yoghurtkaviaar
RODE BIET – Carpaccio van rode biet met Burrata, zwarte linzen, humus van geroosterde biet, groene asperge, portkaviaar, Granny Smith
DUIF – Gebakken duivenborst met een ganache van bloedworst en pure chocolade, spruitjes blad, spekkoek, zuurkoolcrème en acetogel
COQUILLES – Cremeux van pompoen met coquille, gemarineerd buikspek, enoki, gemarineerde wortel en citrus kaviaar
RUND – Tartaar van rundvlees met een crème van bieslook, oosterse groenten, schuim van komkommer en oester, gefrituurde oester en een kroepoek van algen
WILDPATÉ – Paté van wild met een compote van cranberry, eendenlevermousse, zwarte bonen, boerenkool en Romanesco
GNOCCHI – Gebakken gnocchi met een crème van cantharellen, gebakken zwezerik, morilleschuim en een bouillon van gebrande ui
AARDPEERSOEP –Aardpeersoep met truffel, beenham en bleekselderij
HOOFDGERECHTEN
LENG – Gebakken Lengfilet onder een panade van oude kaas, groene kruiden en panko met een luchtige saus van noilly prat
SUKADE – Gebakken sukade met een ravioli van bospaddenstoelen, eendenlever en rode portsaus
SCHOL – Gebakken scholfilet met gemarineerde gamba en een schuim van schaaldieren
REE – Gegaarde ree medaillon met zoet- zure rode kool, compote van sjalot en zwarte knoflook, wild jus knolselderij en schorseneren
DESSERTS
BOSVRUCHTEN – Creatie van flexibele pure chocolade met bosvruchten, ruby chocolade, rood fruit, pistache en pannacotta
APPEL – Taartje van pecannoot met appeltaartsorbet, gemarineerde jonagold, een mousse van appel en een schuim van mascarpone en bruine rum
KAAS – Selectie van verschillende kazen van “Erik Murre” Fromagerie met kletsenbrood en vruchten compote en gemarineerde vijgen
Drie-gangen keuzemenu
Voorgerecht, Hoofdgerecht en Nagerecht € 52,50
5- gangen menu à la chef € 57,50 6- gangen menu à la chef € 65,–
7 –gangen menu à la chef € 69,50
7 – gangen Amusemenu, kleine gerechten van onze menu kaart € 69,50