VOORGERECHTEN
KINGFISH – Gebrande Kingfish met Hollandse garnaaltjes, avocado, wasabi en yuzu gel
GEROOKTE VIS – Cannelloni van gerookte vis met structuren van wortel, gerookte paling, kreeft, limoen, crèmefraiche en haringkaviaar
COQUILLE – Gebakken coquille met pompoen, langzaam gegaard buikspek, salat pea en beukenzwammetjes
DUIF – Langzaam gegaarde duivenborst met een crème van zuurkool, eendenlever, spekkoek, oude portkaviaar en spruitjes
WILDPATÉ – Paté van wild met pastinaak, cranberry, bitterbal van zwezerik, gerookte bietencrème en Zeeuwse vlegel
VIJGEN – Gepocheerde vijgen met blauwader-kaas, gebakken geitenkaas, zwarte linzen, ganda ham, truffel en rucola
AARDPEER –Aardpeersoep met bleekselderij, truffel en gegrilde beenham
BOUILLABAISE – Rijkelijk gevulde Zeeuwse bouillabaisse met grijze garnaaltjes, mosselen en kokkels
HOOFDGERECHTEN
CORVINA – Gebakken corvinafilet met een saus van knoflook en spinazie en gebakken gamba
ZEEWOLF – Gebakken zeewolf met paksoi een schuim van schaaldieren en kreeft
TARBOT – Gebakken tarbotfilet met een ravioli van kalfswang en een saus van morille
REE – Gebakken ree medaillon met stoof, winter groenten en een saus van rode port en specerijen
EEND – Gebakken wilde eendenborst met sinaasappel, winter groenten en knolselderij
SUKADE -Twee bereidingen van sukade, gestoofd en gebakken met winter groenten
RODE BIET -Rode biet “en croûte” met paddenstoelen, truffelsaus, brie en rucola
DESSERTS
TROPISCH FRUIT – Creatie van yoghurt met passievrucht, mango, mandarijn en witte chocolade met mandarijn sorbet en limoenganache
CHEESECAKE – Taartje van cheese cake met rood fruit, melkchocolade, frambozenmousse, en aardbeien cheese cake ijs.
PURE CHOCOLADE – Flexibele pure chocolade met hazelnootsorbet, diverse structuren van chocolade, amandelmousse en karamel.
KAAS – Selectie van verschillende kazen van “Erik Murre” Fromagerie met kletsenbrood en vruchten compote en gemarineerde vijgen
Drie-gangen keuzemenu
Voorgerecht, Hoofdgerecht en Nagerecht € 49,50
5- gangen menu à la chef € 53,50 6- gangen menu à la chef € 59,50
7 –gangen menu à la chef € 67,50
7 – gangen Amusemenu, kleine gerechten van onze menu kaart € 67,50