VOORGERECHTEN

KREEFT – Mousse van kreeft met kropslacrème, Hollandse garnalen, gemarineerde kreeft, citrus, komkommer en yoghurtkaviaar

RODE BIET – Carpaccio van rode biet met Burrata, zwarte linzen, humus van geroosterde biet, groene asperge, portkaviaar, Granny Smith

DUIF – Gebakken duivenborst met een ganache van bloedworst en pure chocolade, spruitjes blad, spekkoek, zuurkoolcrème en acetogel

COQUILLES – Cremeux van pompoen met coquille, gemarineerd buikspek, enoki, gemarineerde wortel en citrus kaviaar

RUND – Tartaar van rundvlees met een crème van bieslook, oosterse groenten, schuim van komkommer en oester, gefrituurde oester en een kroepoek van algen

WILDPATÉ  – Paté van wild met een compote van cranberry, eendenlevermousse, zwarte bonen, boerenkool en Romanesco

GNOCCHI  – Gebakken gnocchi met een crème van cantharellen, gebakken zwezerik, morilleschuim en een bouillon van gebrande ui

AARDPEERSOEP –Aardpeersoep met truffel, beenham en bleekselderij

HOOFDGERECHTEN

LENG – Gebakken Lengfilet onder een panade van oude kaas, groene kruiden en panko met een luchtige saus van noilly prat

SUKADE –  Gebakken sukade met een ravioli van bospaddenstoelen, eendenlever en rode portsaus

SCHOL – Gebakken scholfilet met gemarineerde gamba en een schuim van  schaaldieren

REE – Gegaarde ree medaillon met zoet- zure rode kool, compote van sjalot en zwarte knoflook, wild jus knolselderij en schorseneren

 

DESSERTS

BOSVRUCHTEN – Creatie van flexibele pure chocolade met bosvruchten, ruby chocolade, rood fruit, pistache en pannacotta

APPEL – Taartje van pecannoot met appeltaartsorbet, gemarineerde jonagold, een mousse van appel en een schuim van mascarpone en bruine rum

KAAS – Selectie van verschillende kazen van “Erik Murre” Fromagerie met kletsenbrood en vruchten compote en gemarineerde vijgen

Drie-gangen keuzemenu

 Voorgerecht, Hoofdgerecht en Nagerecht € 52,50

5- gangen menu à la chef € 57,50              6- gangen menu à la chef € 65,–
7 –gangen menu à la chef € 69,50

7 – gangen Amusemenu, kleine gerechten van onze menu kaart € 69,50

Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie – voedselintolerantie.

Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten

 

De gerechten op onze menukaart kunnen producten bevatten die niet op onze menukaart vermeld staan.

In onze keuken werken we o.a. met gluten, lactose, selderij, eiwit, sesam, noten,

pijnboompitten, vis, schaal en schelpdieren, soja, mosterd en lupine