VOORGERECHTEN

 

Makreel
Rilette van gestoomde makreel met limoen hangop, Jalopeño en Granny smith

Tonijn
Tataki van tonijn met mais, terriyaki, soja, en een loempiaatje van krab en avocado
Zalm
Tompouche van gemarineerde zalm met een mousse van haaienbuik, bloemkool, kreeft, komkommer en radijs
Kingfish en mosselen
Geschroeide kingfish met een creme van sjalot, Zeeuwse hangcultuur, rauwe langoustine, doperwten en citrus
Rundvlees
dungesneden gedroogd rundvlees met een cremeux van witte asperge, eendenlever, spekkoek en gemarineerde witte asperge

Ossenhaas
Steak tartaar van ossenhaas cherrytomaat, piccalilly-ijs en olijf


SOEPEN

 

Kerriesoep
Soepje van kerrie met gegrilde kippendij, puntpaprika en lente ui

Aspergesoepje
crèmesoepje van witte asperges met een gepocheerd eitje


HOOFDGERECHTEN

 

Ossenhaas
gebakken ossenhaas met een saus van blauwe schimmelkaas

Kalf
gebakken Kalfsentrecôte met voorjaarsgroenten, kalfskroket en bearnaise saus

Parelhoen

Gebakken Parelhoenfilet met paddenstoelen, eendenlever en rode portsaus
Schelvis
Gebakken Schelvisfilet met witte asperge, zeekraal, lamsoor en een beurre blanc met oester
Dorade
gebakken doradefilet met gebakken gamba en een saus van strandkrabben

Risotto
truffelrisotto met seizoensgroenten, p
addenstoelen en een gepocheerd eitje 


NAGERECHTEN

 

Rabarber en framboos
creatie van framboos en rabarber met gekonfijte rabarber, frambozen macarons, Yoghurt-Ansinasorbet en melkchocolade ganache
Chocolade en aardbei
Taartje van purechocolade ganache met duindoornsorbet, passievruchten- bananencouli, yuzu panna cotta en passievruchten sponscake
Assortiment van onze kazen

 

Drie-gangen keuzemenu voorgerecht, hoofdgerecht en dessert € 42,50
5- gangen menu à la chef € 49,50
6- gangen menu à la chef € 57,50
7 –gangen menu chef € 64,50
7 – Gangen Amusemenu. Voor degene die niet kan kiezen € 59,50

 

 Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie – voedsel intolerantie.
Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.