VOORGERECHTEN

 

Tonijn en kalf
Kalfstartaar – tonijn – makreel – “little gem” – kappertjes

Coquilles
Coquilles – hazelnoot – parmezaan – truffel – wei
Wildzwijn
Wildzwijnpaté – spekkoek – linzen – rookworst – wildstoof
Rund
Tataki – aardappel – eidooier – piccalilly – overjarige Zeeuwse
Kingfish
Kingfish – langoustine – komkommer – groene appel – couscous

Tomaat
Tomaat – bloody mary – courgette – cherry tomaat – gazpacho


SOEPEN

Aardpeer
Beenham – bleekselderij – truffel


HOOFDGERECHTEN

Ossenhaas
Gepocheerd – rode port – wintergroenten

Parelhoen
Parelhoen – paddenstoelen – knolselderij – truffel

Sukade

Sukade – wortel – aardappel – bearnaise
Skrei
Winter kabeljauw – doperwten – gerookte paling – couscous – zeesla
Doradefilet
Noodles – gebrande prei – zwarte knoflook – paksoy
Bloemkool
Bloemkoolburger – mousseline – hazelnoot- romanesco 


NAGERECHTEN

 

Chocolade en Amarena kers
Pure chocolade – basilicum – amarena kers – sponscake
Ananas en kokos
Ananas – bergamot – limoen – panna cotta

Assortiment van onze kazen

 

Drie-gangen keuzemenu voorgerecht, hoofdgerecht en dessert € 42,50
5- gangen menu à la chef € 49,50
6- gangen menu à la chef € 57,50
7 –gangen menu chef € 64,50
7 – Gangen Amuse menu Laat u verrassen door creaties uit onze keuken. € 59.50

 

 De gerechten op onze kaart kunnen ingrediënten bevatten die niet op onze menukaart vermeld staan
In onze keuken werken wij o.a. met gluten, lactose, selderij, eiwit, noten, sesam, pijnboompitten, vis schaal- en schelpdieren, soja, mosterd en lupine.
Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.