VOORGERECHTEN

 

Zwaardvis
drie bereidingen van zwaardvis met kropsla, yuzu, komkommer, wilde gamba en avocado

Kalfsmuis
dun gesneden kalfsmuis met cornichons, crème van tonijn, olijven en zwarte knoflookmayonaise
Eendenborst
gerookte eendenborst met eendenlever, gemarineerde perzik, gekonfijte eendenbout en oude port
Albacore tonijn
carpaccio van gemarineerde Albacore tonijn en rauwe langoustine met gemarineerde gamba’s vadouvancrème en citrus

Zwezerik
ballontine van geitenlam met Morilles, gebakken zwezerik en witte asperges

Geitenkaas
carpaccio van rode biet met gepocheerde vijg, groene
 asperge, crème van gerookte geitenkaas, quinoa en bieten- espuma 


SOEPEN

 

Aspergesoep
soepje van witte asperge met beenham

Schaaldierenbouillon
met Hollandse garnaaltjes, kreeft en zeekraal
 


HOOFDGERECHTEN

 

Ossenhaas
gebakken ossenhaas met een saus van blauwe schimmelkaas

Zeeuwse lamsracks
gebakken Zeeuwse lamsracks met een saus van appelstroop en zoethout
Zewolf
gebakken zeewolffilet met serranoham en een saus van citrus en noilly prat
Kabeljauwrug
gebakken kabeljauwrug met een panade van oude kaas en  tomaat, wilde gamba en een schuim van schaaldieren

Risotto
truffelrisotto met seizoensgroenten, p
addenstoelen en een gepocheerd eitje 


NAGERECHTEN

 

“Tropisch dessert”
parfait van mango en lychee met passievrucht, flexibele pure chocolade en limoenhangop
Aardbeien en rabarber
geconfijte rabarber met verse aardbeien, witte chocolademousse, aardbeiensorbet en rabarberkrokant
Assortiment van onze kazen

 

Drie-gangen keuzemenu voorgerecht, hoofdgerecht en dessert € 39,50
5- gangen menu à la chef € 49,50
6- gangen menu à la chef € 57,50
7 –gangen menu chef € 62,50
 Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie – voedselintolerantie.
Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.