VOORGERECHTEN
LANGOUSTINE – Carpaccio van rauwe langoustine met krab, doperwt, garnaaltjes, witte radijs, komkommer
WORTEL CURRY – Zwarte quinoa met wortel, duindoorn, curryschuim, salat pea en papaja, pani puri
ZWEZERIK – Kalfssukade met knolselderij, zwezerik, aardappelkaantjes en rode biet
ZALMFOREL- Carpaccio van gemarineerde zalmforel, zorricrème, tartaar van gemarineerde Kingfish, limoen, avocado, gemarineerde venkel en Hollandse garnaaltjes.
GEITENKAAS – Creatie van geitenkaas en tomaat met basilicum, bulgur salade en olijven
KALF- Dun gesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise, piccalilly, Amsterdamse ui en aceto
AARDPEERSOEP –Aardpeersoep met truffel, beenham en bleekselderij
SCHAALDIERENBOUILLON -Rijkelijk gevulde schaaldierenbouillon met garnalen, gamba en verse vis
HOOFDGERECHTEN
ROODBAARS – Roodbaars, garnalen ravioli, wilde gamba, spinazie, saus van citroengras
KALF – Gegrilde kalfsentrecote met bearnaise saus en wintergroenten
SCHELVIS – Gebakken schelvisfilet met een schuim van kurkuma en limoen met parelgort, wortel en pompoen
LAM – Langzaam gegaarde lamsnek met een saus van zoethout en appelstroop
DESSERTS
BABBELAAR – Rum “baba” met tonkaboon, limoncello cremeux, pistache, witte chocolade, melk chocolade en babbelaar ijs
HAZELNOOT – Cremeux van hazelnoot met perencompote, koffiemousse, appeltaartgel, witte chocolade sorbet
KAAS – Selectie van verschillende kazen van “Erik Murre” Fromagerie met kletsenbrood en vruchten compote en gemarineerde vijgen
Drie-gangen keuzemenu
Voorgerecht, Hoofdgerecht en Nagerecht € 52,50
5- gangen menu à la chef € 57,50 6- gangen menu à la chef € 65,–
7 –gangen menu à la chef € 69,50
7 – gangen Amusemenu, kleine gerechten van onze menu kaart € 69,50