“25 JAAR MENU”

Hamachi van Kingfish met doperwt, galapeño, wilde rijst, groene appel, komkommer, en kalamansi

*****

Gerookte eendenborst met rode kool, zwarte linzen, eendenlever, mangocompote, rilette van eendenbout

*****

Risotto van groene asperge met gebakken gamba

*****

Rijkelijk gevulde schaaldieren bouillon met kreeft, gebakken vis en Zeeuwse mosselen

*****

Gebakken zeebaarsfilet met zeekraal, witte asperges, doperwten en saffraan saus

*****

Rouleau van lamsschouder met noten en e en saus van gekaramelliseerde sjalot en thijm

*****

Panna cotta van perzik met limoencrème, mandarijn, limoensorbet en witte chocolade

voorgerechten

KINGFISH – Hamachi van Kingfish met doperwt, galapeño, wilde rijst, groene appel, komkommer, en kalamansi

EEND – Gerookte eendenborst met rode kool, zwarte linzen, eendenlever, mangocompote, rilette van eendenbout

GAMBA – Risotto van groene asperge met gebakken gamba

TONIJN – Geschroeide tonijn met kreeftensalade, tonijntartaar, veldsla crème, gerookte snoekbaarsmousse en zeewier crumble

KALF – Gebakken kalfszwezerik met een terrine van kalfstong en appel, zwarte bonen crème, Zeeuws spek, groene asperge en rode biet

RODE KOOL – Verschillende bereidingen van rode kool met couscoussalade, hazelnoot, roomkaas en paddenstoelen

SCHAALDIERBOUILLON – Rijkelijk gevulde schaaldieren bouillon met kreeft, gebakken vis en Zeeuwse mosselen

AARDPEER – Aardpeersoep met bleekselderij, truffel en beenham

Hoofdgerechten

ZEEBAARS – Gebakken wilde zeebaarsfilet met zeekraal, witte asperges, doperwten en saffraan saus

LAM – Rouleau van lamsschouder met noten en e en saus van gekaramelliseerde sjalot en thijm

SCHOL – Ballontine van schol en gamba met lamsoren, doperwten, witte asperges en een beurre blanc van mosselvocht

RUND – Gebakken tournedos met gekonfijte aardappel, groene asperge en een saus van blauwe schimmelkaas

Desserts

CHOCOLADE – Pure chocolade dessert met pecannoot, kahlua, chocolade crumble, panna cotta en baileys

PERZIK – Panna cotta van perzik met limoencrème, mandarijn, limoensorbet en witte chocolade

KAAS – Selectie van verschillende kazen van “Erik Murre” Fromagerie met kletsenbrood en vruchten compote

Drie-gangen keuzemenu

 Voorgerecht, Hoofdgerecht en Nagerecht € 53,50

5- gangen menu 25 JAAR € 58,50              6- gangen menu 25 JAAR € 66,–
7 –gangen menu 25 JAAR € 70,–

Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie – voedselintolerantie.

Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten

 

De gerechten op onze menukaart kunnen producten bevatten die niet op onze menukaart vermeld staan.

In onze keuken werken we o.a. met gluten, lactose, selderij, eiwit, sesam, noten,

pijnboompitten, vis, schaal en schelpdieren, soja, mosterd en lupine