VOORGERECHTEN

 

Kreeft
Ceviche van kreeft met rode curry mousseline, “La Ratte” aardappel, rivierkreeft, vadouvanschuim en tomatenbouillon

Landhoen
ballontine van biologische landhoen met een bitterbal van zwezerik, linzen, noten- balsamico, morilleschuim en krokante kippenhuid
Sushi van rode biet
sushi van rode biet met pickles en fritos van groenten, rode bieten sorbet, aardpeer en quinoa
Zalmforel
gepekelde zalmforel met structuren van bloemkool, gerookte paling en citrus

Rib-eye
gerookte rib-eye met eendenleverkrullen, truffelmayonaise, bleekselderij en pijnboompitten

Gamba’s
grote gemarineerde gamba’s met kropsla, gemarineerde groenten, Hollandse garnalen, inktvis en Jalapeñocrème


SOEPEN

 

Pastinaaksoep
soepje van pastinaak met langzaam gegaarde kippendij en paddenstoelen
Pompoensoep
soepje van geroosterde pompoen met cashewnoten en gerookte eendenborst


HOOFDGERECHTEN

 

Ossenhaas
gebakken ossenhaas met een saus van blauwe schimmelkaas

Bavette
gebakken bavette met rode uien, eendenlever en oude port

Hert

Gebakken hertenmedaillon met bloedworst, reebitterbal, geschroeide ui, meiknol en rode kool
Tarbot
Gegrilde tarbot  met buikspek van de BBQ en knoflookschuim
Noorse kabeljauw
gebakken skreifilet met Vongele, schorseneer, risotto en een peterselie beurre blanc

Risotto
truffelrisotto met seizoensgroenten, p
addenstoelen en een gepocheerd eitje 


NAGERECHTEN

 

Pure chocolade
bombe van pure chocolade met een sorbet van duindoorn, hazelnootcrème, koffie en chocolade bros
Papaya
gemarineerde papaya met blauwe bessenmousse, basilicumsorbet en bitterkoekjes
Assortiment van onze kazen

 

Drie-gangen keuzemenu voorgerecht, hoofdgerecht en dessert € 42,50
5- gangen menu à la chef € 49,50
6- gangen menu à la chef € 57,50
7 –gangen menu chef € 64,50
 Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie – voedsel intolerantie.
Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.