VOORGERECHTEN

 

Harder
Ceviche van verse harder met limoen hangop, Hollandse garnaaltjes, makreelrilette, gerookte zwaardvis, zeekraal, Jalopeño en Granny Smith

Rode biet
Rode Biet “Wellington” met rucola, truffelsalsa, bieten gel, gefermenteerde knoflook, brie en truffelsaus
Gerookte Rib-eye
met een kroketje van kalfszwezerik, zwarte linzen, groene asperge, rode port en aardpeercrème
Langoustine
Rauwe tartaar van langoustine met coquilles, avocado, kropsla en forelmousse
Eendenborst
gerookte eendenborst met een rilette van geplukte bout, eendenleversorbet, sinaasappelcompote, oude port en pastinaak

Kalfsvlees
Dungesneden kalfsvlees met een crème van tonijn, augurk, kappertjes en groene asperge


SOEPEN

 

Venkelsoep
Soepje van  venkel, dragon en pernod met Hollandse garnaaltjes en gerookte paling

Pompoensoep
soepje van pompoen met kokos en cashewnoten


HOOFDGERECHTEN

 

Ossenhaas
gebakken ossenhaas met een saus van blauwe schimmelkaas

Sukade
Twee bereidingen van Sukade, gestoofd en gebakken met zomerse groenten

Bavette

Gebakken bavette met rode wijnsjalotjes en een saus van gefermenteerde knoflook
Scholfilet
Gepocheerde scholrolletjes met zeekraal, lamsoor en een saus van Noilly prat en inktvispasta
Zeebaars
gebakken Zeebaarsfilet met gebakken gamba en limoenhollandaise

Risotto
Truffel risotto met seizoensgroenten, p
addenstoelen en een gepocheerd eitje 


NAGERECHTEN

 

Banaan en citrus
Soepje van bloedsinaasappel met bananensorbet, limoentaartje, Granny Smith bavarois en Spaghetti van roodfruit
Bramen
Amandelroom ijs met gemarineerde bramen, witte chocolade saus, citroenganache en bramen popcake

Assortiment van onze kazen

 

Drie-gangen keuzemenu voorgerecht, hoofdgerecht en dessert € 42,50
5- gangen menu à la chef € 49,50
6- gangen menu à la chef € 57,50
7 –gangen menu chef € 64,50
7 – Gangen Amusemenu Voor degene die niet kan kiezen € 59,50

 

 Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie – voedsel intolerantie.
Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.