Afhaalmenu

alle dagen van de week.

tel. 06-19554495

COQUILLE EN TONIJN – Carpaccio van gerookte coquille met een tartaar van verse tonijn, gemarineerde zalm, avocado, citrus, komkommer en doperwt

STEAKTARTAAR – Steaktartaar met gemarineerde groenten, gepocheerde kwarteldooier, oude kaascrème, aceto, cornichons en aardappelkaantjes.

*****

AARDPEER  – Aardpeersoep met bleekselderij, beenham en truffel

*****

BAVETTE – Gebakken bavette met voorjaarsgroenten en blauwe schimmelkaas saus

ROODBAARSFILET – Gebakken roodbaarsfilet met gemarineerde scampi en een saus van knoflook en spinazie

*****

GROENE APPEL – Creatie van groene appel met witte chocolade, citroengras, kalamansi, amandel en Griekse yoghurt

KAAS –  Assortiment kazen van  ”Erik Murre Fromagerie” met eigen gemaakt kletzenbrood en appel-sjalotcompôte

Alle menu’s worden geserveerd met ons eigen gemaakte brood, tapenade en boter.

 Soep en hoofdgerecht dienen zelf opgewarmd te worden aan de hand van de bijgeleverde beschrijving

3 –gangen Soep/ Hoofdgerecht/Nagerecht € 35,–

3- gangen Voorgerecht/ Hoofdgerecht/Nagerecht € 37,50

4- gangen Voorgerecht/ Soep/ Hoofdgerecht/Nagerecht € 42,50

 

Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie- voedselintolerantie.

Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten

 

De gerechten op onze menukaart kunnen producten bevatten die niet op onze menukaart vermeld staan.

In onze keuken werken we o.a. met gluten, lactose, selderij, eiwit, sesam, noten,

pijnboompitten, vis, schaal en schelpdieren, soja, mosterd en lupine