VOORGERECHTEN

 

Zalm
tompouce van gemarineerde zalm met een mousse van haaienbuik, doperwtencrème, kreeft,
komkommer en yuzu
Coquilles
dun gesneden rauwe coquille en gebakken coquille
met lardo, citrus en duindoorn
Dry Aged runderlende
Dun gesneden runderlende met rode biet, oude port, kikkererwtenmousse en couscous
Makreel
ceviche van verse makreel met gebakken wilde
 gamba’s, citruskaviaar, kropslacrème, kokkels
Ossenhaas
steak tartaar van ossenhaas met cherrytomaatjes,
 kwartelei, piccalilly -ijs, olijf
Geitenkaas
carpaccio van rode biet met gepocheerde vijg, groene
 asperge, crème van gerookte geitenkaas, quinoa en bieten- espuma 


SOEPEN

 

Aardpeersoep
soepje van aardpeer met bleekselderij, truffel,
beenham
Visbouillon
rijkelijk gevulde visbouillon met kreeft en
hollandse garnalen 


HOOFDGERECHTEN

 

Ossenhaas
gepocheerde ossenhaas met gebakken
 eendenlever en een saus van oude port
Kalfsentrecote
gegrilde kalfsentrecote met kalfswang  en
een bearnaise saus
Tarbot
gebakken tarbotfilet met een saus op basis van citrus en noilly prat
Zeebrassem
gebakken zeebrasem met krab en een schuim v
an strandkrabben
Risotto
truffelrisotto met seizoensgroenten, p
addenstoelen en een gepocheerd eitje 


NAGERECHTEN

 

“Zeeuws dessert”
combinatie van Zeeuwse Babbelaars en bolus
Bosvruchten en champagne
duet van bosvruchten en champagne met yoghurtmousse, limoenhangop en bosvruchten parfait
Assortiment van onze kazen

 

Drie-gangen keuzemenu voorgerecht, hoofdgerecht en dessert € 39,50
5- gangen menu à la chef € 49,50
6- gangen menu à la chef € 57,50
7 –gangen menu chef € 62,50
 Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie – voedselintolerantie.
Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.