VOORGERECHTEN

ZALMFOREL – Gemarineerde zalmforel met paling, hangop, Granny Smith, zeekraal, bloemkool, yuzugel en bulgur

MAKREEL – Ceviche van makreel met krab, langoustine, komkommer, avocado, inktmayo en citrus

TOMAAT – Carpaccio van tomaat, gazpacho, burrata,  groene kruiden, courgette, couscous, parmezaan en pecannoot

KALF – Tartaar van kalfsvlees met  tonijnmayonaise, kappertjes, gedroogde tomaat, rucolapesto en olijven

LANDHOEN  Ballontine van landhoen met Zeeuwse vlegel, kikkererwt, Eendenlever, aceto en enoki

OSSOBUCO – Terrine van ossobuco, met meiknol, pistache, abrikoos, witte asperge, opperdoezer,  zwezerik en kalfstong

AARDPEER –Aardpeersoep met bleekselderij, truffel en gegrilde beenham

 

HOOFDGERECHTEN

DIAMANTHAAS – Gebakken Diamanthaas met een saus van groene pepertjes

PARELHOEN – gebakken Parelkhoen met truffelgnocchi, paddestoelen, voorjaarsgroenten en truffelsaus

KALF – Gegrilde kalfsentrecote met Bearnaisesaus, wintergroenten en zoet aardappel

SCHELVIS – Gebakken schelvis met een saus van noilly prat en limoen en  gebakken  gamba

ZEEBAARS – Gebakken wilde zeebaars filet met een frisse salsa van cherrytomaatjes en basilicum

HEILBOT – Onder een panade van oude kaas en grove mosterd gegratineerde heilbot en een peterselie saus

BLOEMKOOL -Gefrituurde Bloemkool met brie, truffelrisotto, hazelnoot en beukenzwammetjes

DESSERTS

APPEL – Creatie van appel-kruimel-taart met appeltaart ijs, chantilly, hangop, steranijsgel en appelcompote

AARDBEIEN – Witte chocolade mousse met roodfruit, aardbeiensorbet, financiers, kalamansi gel en aardbeien espuma

DESSERT ’T STREEFKERKSE HUIS – een combinatie van onze desserts

KAAS – Selectie van verschillende kazen van “Erik Murre” Fromagerie met kletsenbrood en vruchten compote en gemarineerde vijgen

Drie-gangen keuzemenu

 Voorgerecht, Hoofdgerecht en Nagerecht € 47,50

5- gangen menu à la chef € 52,50              6- gangen menu à la chef € 59,50
7 –gangen menu à la chef € 64,50

7 – gangen Amusemenu, kleine gerechten van onze menu kaart € 64,50

Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie – voedselintolerantie.

Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten

 

De gerechten op onze menukaart kunnen producten bevatten die niet op onze menukaart vermeld staan.

In onze keuken werken we o.a. met gluten, lactose, selderij, eiwit, sesam, noten,

pijnboompitten, vis, schaal en schelpdieren, soja, mosterd en lupine