VOORGERECHTEN
ZALMFOREL – Gemarineerde zalmforel met paling, hangop, Granny Smith, zeekraal, bloemkool, yuzugel en bulgur
MAKREEL – Ceviche van makreel met krab, langoustine, komkommer, avocado, inktmayo en citrus
TOMAAT – Carpaccio van tomaat, gazpacho, burrata, groene kruiden, courgette, couscous, parmezaan en pecannoot
KALF – Tartaar van kalfsvlees met tonijnmayonaise, kappertjes, gedroogde tomaat, rucolapesto en olijven
LANDHOEN Ballontine van landhoen met Zeeuwse vlegel, kikkererwt, Eendenlever, aceto en enoki
OSSOBUCO – Terrine van ossobuco, met meiknol, pistache, abrikoos, witte asperge, opperdoezer, zwezerik en kalfstong
AARDPEER –Aardpeersoep met bleekselderij, truffel en gegrilde beenham
HOOFDGERECHTEN
DIAMANTHAAS – Gebakken Diamanthaas met een saus van groene pepertjes
PARELHOEN – gebakken Parelkhoen met truffelgnocchi, paddestoelen, voorjaarsgroenten en truffelsaus
KALF – Gegrilde kalfsentrecote met Bearnaisesaus, wintergroenten en zoet aardappel
SCHELVIS – Gebakken schelvis met een saus van noilly prat en limoen en gebakken gamba
ZEEBAARS – Gebakken wilde zeebaars filet met een frisse salsa van cherrytomaatjes en basilicum
HEILBOT – Onder een panade van oude kaas en grove mosterd gegratineerde heilbot en een peterselie saus
BLOEMKOOL -Gefrituurde Bloemkool met brie, truffelrisotto, hazelnoot en beukenzwammetjes
DESSERTS
APPEL – Creatie van appel-kruimel-taart met appeltaart ijs, chantilly, hangop, steranijsgel en appelcompote
AARDBEIEN – Witte chocolade mousse met roodfruit, aardbeiensorbet, financiers, kalamansi gel en aardbeien espuma
DESSERT ’T STREEFKERKSE HUIS – een combinatie van onze desserts
KAAS – Selectie van verschillende kazen van “Erik Murre” Fromagerie met kletsenbrood en vruchten compote en gemarineerde vijgen
Drie-gangen keuzemenu
Voorgerecht, Hoofdgerecht en Nagerecht € 47,50
5- gangen menu à la chef € 52,50 6- gangen menu à la chef € 59,50
7 –gangen menu à la chef € 64,50
7 – gangen Amusemenu, kleine gerechten van onze menu kaart € 64,50