VOORGERECHT

KALF EN TONIJN

Kalfstartaar met rauwe tonijn, mayonaise van gestoomde makreel, gemarineerde groentes, Little gem en kappertjes.

COQUILLES

dungesneden coquilles met hazelnoot, peterselie pesto, Parmezaanse kaasschuim, truffel en een vinaigrette van wei en groene kruiden

 OSSENHAAS EN LEVER

carpaccio van ossenhaas met eendenlever, truffelmayonaise, ouwe kaas, rucola, zonnebloempitten en aceto

 ZEEBAARS

Ceviche van zeebaars met kreeft, tzatziki, couscous,  wasabi, avocado en Hollandse garnalen

TOMAAT

Carpaccio van tomaat met bloody mary gelei, gemarineerde courgette, gazpachosorbet mozzarella, groene kruidensalsa en Parmezaanse kaas

SOEPEN

AARDPEERSOEP

Soepje van aardpeer met bleekselderij, beenham en truffel

 ASPERGESOEP

Soepje van witte asperges met beenham en groene asperges

 

HOOFDGERECHTEN

LAM

langzaam gegaarde lamsrump met een saus van zoethout en appelstroop

KALF

twee bereidingen van kalf met bearnaisesaus

 BAVETTE

gebakken Bavette met een saus van blauwe schimmelkaas

SCHELVIS

gebakken schelvisfilet met doperwtenbouillon,  kreeften ravioli  en zeesla krokant

SCHOL

ballontine van scholfilet met gemarineerde scampi en kreeftensaus 

ZALM

langzaam gegaarde zalmfilet met zomer groenten en een saus van noilly prat

BLOEMKOOL

Gebakken bloemkoolburger met een mousseline van gefermenteerde sojaboon, zomergroenten en hazelnoot

DESSERT

HAZELNOOT

Hazelnootmousse met pure chocolade, pistache spons, koffiemacaron, dulce de letche espuma, gezoute karamel en een hoorntje met Zeeuwse babbelaar ijs.

ANANAS EN KOKOS

Gemarineerde ananas met kokos, kalamansi, limoensorbet en ananasgazpacho

KAAS

Assortiment van Hollandse en Franse kazen met kletzenbrood en abrikozen-sjalotcompôte

 

DRIE GANGEN KEUZE MENU

VOORGERECHT, HOOFDGERECHT, NAGERECHT € 42,50

 

5- Gangen Menu à la chef € 49,50
6- Gangen Menu à la chef € 57,50
7 –Gangen Menu à la chef € 64,50
7- Gangen Amusemenu, Kleine Gerechten van onze menukaart € 59,50

 

Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie- voedselintolerantie.

Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten

 

De gerechten op onze menukaart kunnen producten bevatten die niet op onze menukaart vermeld staan.

In onze keuken werken we o.a. met gluten, lactose, selderij, eiwit, sesam, noten,

pijnboompitten, vis, schaal en schelpdieren, soja, mosterd en lupine