Afhaalmenu
alle dagen van de week.
tel. 06-19554495
COQUILLE EN TONIJN – Carpaccio van gerookte coquille met een tartaar van verse tonijn, gemarineerde zalm, avocado, citrus, komkommer en doperwt
STEAKTARTAAR – Steaktartaar met gemarineerde groenten, gepocheerde kwarteldooier, oude kaascrème, aceto, cornichons en aardappelkaantjes.
*****
AARDPEER – Aardpeersoep met bleekselderij, beenham en truffel
*****
BAVETTE – Gebakken bavette met voorjaarsgroenten en blauwe schimmelkaas saus
ROODBAARSFILET – Gebakken roodbaarsfilet met gemarineerde scampi en een saus van knoflook en spinazie
*****
GROENE APPEL – Creatie van groene appel met witte chocolade, citroengras, kalamansi, amandel en Griekse yoghurt
KAAS – Assortiment kazen van ”Erik Murre Fromagerie” met eigen gemaakt kletzenbrood en appel-sjalotcompôte
Alle menu’s worden geserveerd met ons eigen gemaakte brood, tapenade en boter.
Soep en hoofdgerecht dienen zelf opgewarmd te worden aan de hand van de bijgeleverde beschrijving
3 –gangen Soep/ Hoofdgerecht/Nagerecht € 35,–
3- gangen Voorgerecht/ Hoofdgerecht/Nagerecht € 37,50
4- gangen Voorgerecht/ Soep/ Hoofdgerecht/Nagerecht € 42,50